Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

Sallys far
Louise Schouw Teater

Vi spillede Sallys far for en udsolgt sal i i februar 2024, og nu inviterer vi Sally og hendes fjollede far til Aabenraa igen!

Med over en halv million solgte bøger er ”Sallys Far”-bøgerne en af landets mest populære børnebøger lige nu.

Sallys far er sygt pinlig. F.eks. når han får den skøre idé, at han vil være youtuber, eller når han beslutter sig for, at han ikke gider at være voksen, så han og Sally må bytte roller. Han er også en vildt dårlig taber, og når han får mandeinfluenza, er det Sally, der må sørge for, at han får kiks og kakaomælk. Men kedelig – DET er Sallys far ikke!

De populære bøger ”Sallys Far” er udgangspunktet for Louise Schouw Teaters helt nye forestilling med masser af sjov, ballade, rørende øjeblikke og nyskrevne sange, komponeret af Sigurd Barrett & Eskild Dohn. Her møder vi Sally, hendes spøjse lillebror, Eddie, hendes ven, Svend, og ikke mindst Sallys sjove og skøre far, der ikke er som andre fædre.

Humoren rammer hele familien, der bliver masser at grine af og snakke om bagefter. For bag fars fis og ballade, er der selvfølgelig også alvor, som vækker eftertanke hos både store og små.

Forestillingen er baseret på bøgerne om ”Sallys Far” af Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen udgivet af Forlaget Carlsen. Bøgerne er et kæmpehit blandt danske børnefamilier, som ikke kan få nok af de sjove historier om far, Sally og Eddie.

ALDER
Familieforestilling fra 4-99 år

VARIGHED
70 min. uden pause

PRIS
Voksne: 100 kr.
Børn og unge under 25 år: 75 kr.
Plus gebyr
Unummererede pladser

MEDVIRKENDE Kristian Holm Joensen, Marianne Gonnov Bøgelund, Morten Bo Koch m.fl.
ISCENESÆTTELSE Louise Schouw
SCENOGRAF Niels Secher
DRAMATISERING Gunvor Reynberg
MUSIK Sigurd Barrett & Eskild Dohn
KOREOGRAF Rebekka Lund
LYSDESIGN Kristian Specht

TILBAGE Fredag den 21. februar 2025 - kl. 16.00
Billetsalg: TeaterSyd Portalen
 TeaterSyd Portalen  Bestil bord til buffet