Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

HMS Pinafore
Den Ny Opera

I Gilbert & Sullivans operette HMS Pinafore, er kaptajnens datter, Josephine, forelsket i den simple sømand Ralph Rackstraw. Josephines far har dog til hensigt, at hun skal gifte sig med admiralen, Sir Joseph Porter. Josephine overholder sin fars ønsker i starten, men snart erklærer hun og Ralph deres kærlighed til hinanden og planlægger til sidst at stikke af. Kaptajnen opdager denne plan, men som i mange af Gilbert- og Sullivan-operaerne ændrer en overraskende afsløring tingene dramatisk nær slutningen af historien.

Nu vender Figaros og Den Ny Opera skuden, og i denne nye version har det gamle sejlskib været igennem en større ombygning og er nu på vej ud i verdensrummet som His Majestys Spaceship Pinafore.

Gilbert & Sullivans dejlige musik og fjollede handling er selvfølgelig stadig med ombord, og det gælder naturligvis ikke mindst Admiralens vise. Men det hele tilsættes Figaros’ helt specielle komik og musikalitet.

Og efter HMS Pinafore har været en tur i Figaros komiske vridemaskine, er der garanti for en både morsom og musikalsk aften i teatret.

Forestillingens 10 hovedroller, orkester og kor varetages af Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Karsten Jansfort og Allan Dahl Hansen.

PRIS
245 kr. plus gebyr

Unummererede pladser

MEDVIRKENDE Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Karsten Jansfort, Allan Dahl Hansen
PRODUCENTER Figaros og Den Ny Opera
MANUSKIPT Figaros – usædvanligt frit efter Gilbert og Sullivan

TILBAGE Tirsdag den 1. april 2025 - kl. 19.30
Billetsalg: TeaterSyd Portalen
 TeaterSyd Portalen  Bestil bord til buffet