Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

Drømmen
Det Flydende Teater c/o Osramhuset

I et fly på vej mod Sydfrankrig sidder to danske kendisser. De sidder så langt fra hinanden, som man nu kan i et fly i 1959. Selvom de begge er vant til at sole sig i opmærksomhed, forsøger de at være så anonyme som overhovedet muligt.

Det unge par må dog snart indse, at deres kærlighed ikke er til at skjule, så for at komme pressen i forkøbet inviterer de hele Europas paparazzi-korps med til bryllup på selvsamme ferie i Sydfrankrig.

Så dramatisk og romantisk starter Helle Virkners og Jens Otto Krags ægteskab – og dermed også Teatergrads forestilling. I Drømmen flyder historien om et samfund i forandring sammen med et ægteskab, der på overfladen ligner drømmen om far, mor og børn i rækkehus. Men bag den idylliske facade lurer både personlige dæmoner og politiske udfordringer.

Drømmen  er en musikdramatisk fortælling om Danmark fra starten af 50’erne og helt frem til EF-afstemningen i 1972. Det er fortællingen om, hvordan det danske velfærdssamfund blev skabt, da kvinderne forlod køkkenet og trak i arbejdstøjet. Fra forarmet landbrugsland til moderne industrisamfund med nye frihedsidealer og forventninger om selv-realisering, bedre økonomi og frihed fra autoriteter. Om tiden frem til underskriften på en samfundskontrakt båret frem af socialdemokratiske idealer om lighed.

Drømmen er en musikalsk forestilling om kærlighed, magt og vores fælles fortid, der udfordrer og stiller spørgsmål til, hvordan nutidens samfundskontrakter og velfærdsidealer egentlig ser ud.

PRIS
155 kr. plus gebyr
Unummererede pladser

MEDVIRKENDE Lise Lauenblad, Rolf Hansen, Malou Takibo og Martine Madsen
INSTRUKTØR Stine Schrøder Jensen
DRAMATIKER Thomas Markmann
SCENOGRAF Nikolaj Heiselberg Trap
KOMPONIST Martine Madsen
KOSTUMEDESIGNER Olivia Hetman
LYS- OG VIDEODESIGN Flora Pelle Brandt
PRODUKTIONSLEDER Josefine Bitsch
PR/PRESSE HAVE Kommunikation & PR
BILLET OG TURNÉANSVARLIG Mathilde Høm Kristiansen
KONCEPT + IDÉ Teatergrad

TILBAGE Onsdag den 2. oktober 2024 - kl. 19.30
Billetsalg: TeaterSyd Portalen
 TeaterSyd Portalen  Bestil bord til buffet