Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

Den lille prins
Teater Next

Tag hele familien i hænderne og se en af verdenslitteraturens mest elskede historier omsat til teater med masser af levende musik, sang og humor.

Med mere end 300 opførelser, 40.000 solgte billetter og stor efterspørgsel på at se eller gense succesen, genopsætter Teater Next nu det forunderlige eventyr om den lille prins, der på sin dannelsesrejse rundt i universet lærer kærligheden og livet at kende. På turen møder han bl.a. den herskersyge konge, forretningsmanden, der er begærlig, og drankeren, der drikker for at glemme, at han er flov over at drikke. Han møder også en talende blomst og en ræv, der gerne vil være tam, og som lærer ham, at det kun er med hjertet, man kan se klart.

”Den lille prins formår at videreføre den dobbelthed og eftertanke, som den originale roman netop er så kendt for, uden at det for bliver kompliceret og komplekst for de unge tilskuere (…) et fint og loyalt greb, som forstærker børnenes glæde ved at opleve den kendte fortælling live på scenen (…) får børnene allerede dén følelse i deres første teateroplevelser er meget vundet i forhold til, at skabe et fremtidigt publikum. At I baner den vej, er værd at hylde.”

Sådan lød det blandt mange rosende ord fra Danmarks Teaterforeninger, da Teater Next fik tildelt prisen for “ÅRETS BØRNE/UNGE-FAMILIETEATER 2020” på Folketeatret.

PRIS
Voksne 100 kr.
Børn og unge under 25 år: 75 kr.
Plus gebyr

Unummererede pladser

MEDVIRKENDE Cecilie Bogø Bach, Michael Slebsager / Christian Bergman, Mads Kronborg, Nis Bank-Mikkelsen (voice-over), Amalie Fjeldmose (voice-over), Chresten Speggers (voice-over) / FORFATTER Antoine de Saint-Exupéry / BEARBEJDELSE OG ISCENESÆTTELSE: Morten Hembo og Christian Bergman / MUSIK OG SANGTEKSTER Mads Kronborg / LYSDESIGN Morten Hembo / LYDDESIGN Mads Stagis / DUKKEMAGER Johan Kølkjær / FILMANIMATOR Marylou Mao / KONSULTERENDE INSTRUKTØR Michael Slebsager / KONSULTERENDE MUSIKARRANGØR Christian Dahlberg / KOSTUMIER Camilla Lind / REKVISITØR / Nynne Cæcilie Olsen / ARBEJDSTEGNINGER TIL SCENOGRAFI Rebekka Bendtsen
PRODUCENT Christian Bergman / Teater Next ApS

TILBAGE Tirsdag den 22. oktober 2024 - kl. 19.00
Billetsalg: TeaterSyd Portalen
 TeaterSyd Portalen  Bestil bord til buffet