Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

De urørlige
Folketeatret

En varm komedie om et uventet venskab.

Oplev Preben Kristensen og Arian Kashef som det umage makkerpar i teaterversionen af en af fransk films største succeser. De urørlige er baseret på en sand historie og anses som en af verdens bedste feel-good komedier.

Phillipe er mangemillionær, bor i Paris’ fineste kvarter og efter en alvorlig ulykke er han lam fra halsen og ned. Driss er arbejdsløs, småkriminel og bor i en forstadsghetto. Da Phillipe vil ansætte en ny hjælper, søger Driss – der helst vil forblive på kontanthjælp – modvilligt jobbet og forventer at få et rungende nej, som han er vant til. Men Philippe, der savner forandring i hverdagen, overrumples af Driss’ humor og energi og beslutter sig for at ansætte ham. I mødet mellem de to meget forskellige mænd vokser et uventet og enestående venskab frem, og med humoren som grundtone i deres samspil giver de hinanden et skub fremad i livet.

De urørlige (The Intouchables) bygger på den selvbiografiske roman Tu as changé ma vie af Abdel Sellou, der i bogen beskriver sin tid som hjælper for den franske aristokrat Philippe Pozzo di Borgo. Filmen fra 2011 af Eric Toledano og Oliver Nakache blev på kort tid den mest sete franske film på verdensplan nogensinde.

PRIS
245 kr. + gebyr

Unummererede pladser

DRAMATISERING OG INSTRUKTION Kim Bjarke
SCENOGRAFI Camilla Bjørnvad
OVERSÆTTELSE OG DRAMATURGI Ninette Mulvad
MEDVIRKENDE Preben Kristensen, Arian Kashef, Jeanette Binderup-Schultz, Troels Malling m.fl.

TILBAGE Tirsdag den 12. november 2024 - kl. 19.30
Billetsalg: TeaterSyd Portalen
 TeaterSyd Portalen  Bestil bord til buffet