Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

Alle gode ting
Teatret Møllen

En livsbekræftende monolog fyldt med humor.

Alle gode ting er en hjertevarm og opløftende forestilling, der får dig til at føle dig inspireret og håbefuld. Dette rørende og tankevækkende skuespil følger historien om en person, der i et forsøg på at hjælpe sin mor med at bekæmpe depression, begynder at udarbejde en liste over alle de geniale ting i livet, der er værd at leve for – med alt fra ”Kung-fu-is” og ”Solskin” til ”Alle Star Trek-film med lige numre” og ”At forelske sig”.

Med et vittigt og originalt manuskript tackler Alle gode ting komplekse temaer som mental sundhed, tab og skønheden i hverdagens øjeblikke. Den anmelderroste forestilling er, trods sit seriøse udgangspunkt, et humoristisk, livsbekræftende og hjerteligt skuespil om noget så umorsomt som depression og selvmord. Det er en kraftfuld påmindelse om, at selv i de mørkeste tider er der altid noget, der er værd at leve for.

I løbet af forestillingen bliver enkelte publikum nænsomt inddraget i nogle mindre roller og kan blandt andet blive bedt om at læse op fra nogle sedler, de får udleveret, inden forestillingen begynder.

Teksten spiller med stor succes verden over og har i Danmark spillet på Nørrebro Teater i sæson 20/21. Nu har Teatret Møllen overtaget rettighederne og præsenterer sin version med Thomas C. Rønne i hovedrollen.

ALDER
14 år

VARIGHED
70 min. uden pause

PRIS
155 kr. plus gebyr
Unummerede pladser

DRAMATIKER Duncan Macmillan
ORIGINAL TITEL Every Brilliant Thing
FORLAG Colombine Teaterförlag
OVERSÆTTELSE Mads Andersen
INSTRUKTION Nikolaj Mineka
MEDVIRKENDE Thomas C. Rønne
LYDDESIGN Johannes Smed
DRAMATURG OG SUFFLØSE Johanne Riisbjerg

TILBAGE Tirsdag den 21. januar 2025 - kl. 19.30
Billetsalg: TeaterSyd Portalen
 TeaterSyd Portalen  Bestil bord til buffet