Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

Nytårskoncert med Aabenraa Brass Band
Musikalsk nytårsknald, der kan høres

Orkesteret vil igen overraske med musik, sjov og ballade – ingen koncert ligner hinanden så man oplever altid noget nyt til hver en koncert med Aabenraa Brass Band.
Éen ting er dog sikkert – det er altid hyggeligt, sjov og god underholdning.

”Musik og show hænger sammen i vores nytårskoncert”, mener brass bandet, det er derfor der altid bliver udsolgt til orkesterets nytårskoncert. Derfor – har du ikke købt billet så skynd dig at skaffe dig en.

Om vores dirigent Kenneth Pultz Stenum kan fortælles at han spiller 1. trompet i Slesvigske Musikkorps i Haderslev, samtidig er han også stabstambour når korpset er ude oh marchere. Han er mange årig aktiv professionel musiker, men han dirigerer gennem mange orkestre både i Jylland og på Fyn.

Aftnenens musikprogram:
……. kort sagt der er dømt 80er fest – men også spillet fra Strauss’ Wienermusik.

Nytårskoncerten er blevet berømt for at være fuld af sjov og mange overraskelser som sikrer at lattermusklerne er blevet grundigt rørt.
I år vil Aabenraa Brass Band tage publikum med på musikalsk eventyr – denne gang er der tale om at hylde 1980erne med de kendte numre fra den gang.
Og ikke at forglemme - vi skal høre de velkendte traditionelle nytårs melodier der hører sig til nytåret - nemlig champagnegalop og Radetsky March som sig hør og bør.

TILBAGE Søndag den 7. januar 2024 - kl. 15.00
Billetsalg: Sønderjyllandshallens Portal
 Sønderjyllandshallens Portal  Bestil bord til buffet