Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

Foredrag med Mette Frisk
Kendt fra Sporløs og Forsvundne arvinger

Journalist og tv-vært Mette Frisk rejser ud i verden og direkte ind i menneskers hjertekule, når hun fortæller dem, hvad de er rundet af. Det kræver en særlig evne til at træde varsomt og den dybeste respekt for de mennesker, hun møder.

I dette foredrag tager Mette dig med på både research og optagelse – og fortæller åbenhjertigt om de mange etiske problemstillinger, der møder hende undervejs i arbejdet med at grave i gamle familiehemmeligheder. Hvordan bliver historierne valgt ud? Hvilken research ligger bag? Hvordan foregår arbejdet som tv-vært? Og hvordan er det at se fortiden i øjnene?

Mette har 20 år bag sig som undersøgende journalist på DR, hvor hun har lavet alt fra 21 Søndag og DR1 Dokumentar til P1 Morgen og podcast. De sidste 10 år har hun været vært på bla. Madmagasinet, Aftenshowet, Sporløs og Forsvundne Arvinger.

Mette har vundet FUJ-prisen og Steen Baadsgaard-prisen for dokumentar-programmet Rugemor til salg og Mad+Mediers kritikerpris for Madmagasinet.

For første gang i sin lange og spændende karriere drager Mette Frisk ud i landet for at fortælle om sit arbejde og de mange overvejelser, følelser og historier, der ligger bag de fascinerende og rørende tv-programmer. Her til oktober er Mette Frisk aktuel med en helt ny sæson 8 af Sporløs.

TILBAGE Onsdag den 8. november 2023 - kl. 19.00
Billetsalg: Sønderjyllandshallens Portal
 Sønderjyllandshallens Portal  Bestil bord til buffet