Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

Jytte fra marketing er desværre gået for i dag


Folketeatret præsenterer Nørrebro Teaters forestilling

Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag blev set af flere end 30.000 publikummer, da den første gang spillede på Nørrebro Teater. Nu tager Folketeatret i samarbejde med Nørrebro Teater det musikalske komedieshow om Jytte og adfærdsdesign på turne med et helt nyt hold af skuespillere. I turneversionen kan du opleve skuespillerne Rikke Buch Bendtsen, Troels Malling, Niels Skovgaard Andersen, Mathilde Lundberg og Albert Stein Ankerstjerne.

Forestillingen er baseret på Morten Münsters bestsellerbog af samme navn og er et poetisk og musikalsk komedieshow om det uperfekte menneske og sætter spot på det moderne arbejdsliv.

Vi spiser kage, selvom vi er på slankekur. Vi står i kø til Black Friday, men betaler med glæde vores ubrugte fitnessabonnement. Vi er forandringsparate til fællesmøder, workshops, strategidage og PowerPoint-præsentationer, men glemmer alt om missioner og visioner, så snart det er hverdag igen.

Forestillingen tager fat i alle de udfordringer, der opstår, når det uperfekte menneske forventes at have den perfekte adfærd. Hvorfor er det så svært for os at følge gode argumenter, planer og sund fornuft? Hvorfor falder vi i gang på gang? Og hvad skal der til for at skabe forandring i den virkelige verden?

MEDVIRKENDE
Rikke Buch Bendtsen
Troels Malling
Niels Skovgaard Andersen
Mathilde Lundberg
Albert Stein Ankerstjerne

DRAMATISERING
Anastasia Nørlund

SCENOGRAFI
Julian Toldam Juhlin

LYDDESIGN OG MUSIK
Markus Artved

LYS- OG VIDEODESIGN
Jim Falk

KOREOGRAFI
Christel Stjernebjerg og Amalie Stitz

VARIGHED
2 timer inkl. pause

PRIS
195 kr. plus gebyr
Unummererede pladser

TILBAGE Torsdag den 2. maj 2024 - kl. 19.30
Billetsalg: TeaterSyd Portalen
 TeaterSyd Portalen  Bestil bord til buffet