Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

Sally´s far - Udsolgt
Louise Schouw

Forestillingen kommer igen i foråret 2025

Med over en halv million solgte bøger er ”Sallys Far”-bøgerne en af landets mest populære børnebøger lige nu.

Sallys far er sygt pinlig. F.eks. når han får den skøre idé, at han vil være youtuber, eller når han beslutter sig for, at han ikke gider at være voksen, så han og Sally må bytte roller. Han er også en vildt dårlig taber, og når han får mandeinfluenza, er det Sally, der må sørge for, at han får kiks og kakaomælk. Men kedelig – DET er Sallys far ikke!

De populære bøger ”Sallys Far” er udgangspunktet for Louise Schouw Teaters helt nye forestilling med masser af sjov, ballade, rørende øjeblikke og nyskrevne sange, komponeret af Sigurd Barrett & Eskild Dohn. Her møder vi Sally, hendes spøjse lillebror, Eddie, hendes ven, Svend, og ikke mindst Sallys sjove og skøre far, der ikke er som andre fædre.

Humoren rammer hele familien, der bliver masser at grine af og snakke om bagefter. For bag fars fis og ballade, er der selvfølgelig også alvor, som vækker eftertanke hos både store og små.

Forestillingen er baseret på bøgerne om ”Sallys Far” af Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen udgivet af Forlaget Carlsen. Bøgerne er et kæmpehit blandt danske børnefamilier, som ikke kan få nok af de sjove historier om far, Sally og Eddie.

MEDVIRKENDE
Kristian Holm Joensen
Marianne Gonnov Bøgelund
Morten Bo Koch m.fl.

ISCENESÆTTELSE
Louise Schouw

SCENOGRAF
Niels Secher

DRAMATISERING
Gunvor Reynberg

MUSIK
Sigurd Barrett & Eskild Dohn

KOREOGRAF
Rebekka Lund

LYSDESIGN
Kristian Specht

ALDER
Familieforestilling fra 4-99 år

PRIS
75 kr.plus gebyr
Unummererede pladser

TILBAGE Fredag den 23. februar 2024 - kl. 17.00
Billetsalg: TeaterSyd Portalen
 TeaterSyd Portalen  Bestil bord til buffet