Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

Oh Land
Bleeed

Den nye single udkommer d. 14. April og Oh Land annoncerer samtidig nyt album i September samt stor live tour til efteråret.

Oh Land aka Nanna Øland Fabricius udgav sidste efterår den dansksprogede XTRA EP men vender nu tilbage til at udgive sange på engelsk. ”Bleeed” er den første single taget fra det kommende album, der udkommer til september. Om processen fortæller Nanna:
”Sangene på mit kommende album er kommet til mig på engelsk. Jeg elsker at tiden er blevet til at man som sangskriver kan benytte sig af flere sprog. Også indenfor samme album hvor flere og flere artister udgiver sange på deres modersmål side om side med engelsksprogede sange. For mig er det sangene der bestemmer og jeg vil fortsat stadig skrive på dansk også.”

Singlen Bleeed er produceret af Vasco og Nanna udtaler:
”Bleeed er en ulykkelig kærlighedssang til SoMe. Den handler om det liv vi lever på sociale medier hvor liv flyder ind og ud af hinanden og man ikke altid ved hvad det har af konsekvens at gå online.
Jeg udsætter min hjerne for et kæmpe bombardement af indtryk, og nogle gange følelser som jeg slet ikke er parat til at håndtere. Klimakrise, jordskælv, perfekte kroppe og stivbenede geder på 20 sekunder. Den handler også om det selvpineri man kan udsætte sig selv for ved hele tiden at skulle opleve alt det man går glip af gennem andre. Jeg stiller en masse spørgsmål til mig selv med denne her sang. En had/kærligheds sang som helt klart også har en stor selvironi. ”

Oh Land drager med sit band på en omfattende Danmarks tour til efteeåret – biletterne bliver sat til salg d. 14. April - men allerede til sommer kan du opleve Oh Land på en række festivaler herunder Tinderbox samt til Fredagsrock i Tivoli.

TILBAGE Torsdag den 2. november 2023 - kl. 20.00
Billetsalg: Sønderjyllandshallens Portal
 Sønderjyllandshallens Portal  Bestil bord til buffet