Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

Rasmus Bjergs Juleshow


RASMUS BJERG OG DANMARKS UNDERHOLDNINGSORKESTER INVITERER TIL JULESHOW

Tildecember trækker Rasmus Bjerg i gallatøjet og pakker den store julesæk med masser af julestemningog drager på juleshowtour med Danmarks Underholdningsorkester. En tour der, blandt andet, bringer dem omkring Aarhus, Vejle og Odense.


Når Rasmus Bjerg i december hylder julen og tager på juleshowtour rundt i landet bliver det med ingen ringere end Danmarks Underholdningsorkester i ryggen. Det bliver en aften fuld afsjov, musik,nostalgi og en masse personlige jule-anekdoter fra Rasmus Bjergs eget liv.

”Julen har altid betydet meget for min familie og mig. Det er en tid, hvor vi rykker sammen i mørket, og gør en ekstra indsats for hyggen og hylder vores juletraditioner. Derfor betyder det meget for mig, at jeg kan rejse rundt i Danmark og sprede julelys og klokkeklang,” fortæller Rasmus Bjerg.

Rasmus Bjerg, der altså selv er stor fan af julen, har også flere juleroller på det omfattende skuespiller-cv, blandt andet i Wikke & Rasmussens julekalender, ’Julestjerner’, men ellers kender vi ham blandt andet som den legendariske Mr. Poxycat, der med stor selvtillid forsøger at bryde igennem som professionel tryllekunstner -OG så kender vi ham ikke mindst også fra hans legendariske rolle som dansktoppens ukronede konge, John Mogensen, i Ole Bornedals film, ’Sålænge jeg lever’.

Rasmus Bjerg er en mangefacetteret entertainer og vil i løbet af aftenen træde ind og udaf forskellige karakterer på en måde, der kunne lede tankerne hen på det legendariske ’Disneys Juleshow’, hvor Jesper Fårekylling styrer børn og barnlige sjæle igennem klip fra Disneysklassiske tegnefilm.

Rasmus Bjerg,der også har arbejdet som konferencier og Tv-vært på blandt andet Alletiders Juleshow og Zulu Awards,kæder selv aftenen sammen, som vært på gallashowet.Publikum vil altså være i trygtog sjovtselskab,når Rasmus Bjerg slår dørene op til sit store juleshowfor hele familien.Om showet fortæller Bjerg:

”Det er et klassisk juleshow, som vi kender det og holder af -Dog med ét benspænd -Det er mig, der styrer løjerne… Og så er det aldrig til at vide, hvad der sker. Men jeg valser ned af memory lane, genopliver lyden af min barndoms jul med juleklassikere fra Disney til Elvis, spas og musikalsk juleknas.”

TILBAGE Torsdag den 8. december 2022 - kl. 20.00
Billetsalg: Sønderjyllandshallens Portal
 Sønderjyllandshallens Portal  Bestil bord til buffet