Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

KANSAS CITY STOMPERS - FROKOSTJAZZ
Europas ældste jazzorkester

JESPER THILO, ULF JOHANNESON WERRE og KANSAS CITY STOMPERS

Når KANSAS CITY STOMPERS møder op er orkesteret spækket med de bedste musikere.

JESPER THILO, nok den bedste swing saxofonist vi har i Skandinavien, JESPER skaffer altid fulde huse overalt.

ULF JOHANNESON WERRE, der til daglig er piano professor i Uppsala, regnes som verdens bedste swing pianist blev for nogle år siden også kåret som Europas bedste jazztrombonist, og Ulf har været solist med blandt andet Count Basies orkester, som også spiller bag FRANK SINATRA, ULF er også sanger af et vist format.

ROGER BERG, regnes for EUROPAS bedste BIG BAND trommeslager, han spillede bla a i TIVOLIS BIGBAND i 23 år og har sit eget BIGBAND i SVERIGE.

LASSE LUNDSTRØM kommer også fra SVERIGE, hvor han var bassist for alle de kendte kvindelige sangerinder igennem mange år, blandt andet for den berømte MONIKA ZETTERLUND.

NIKOLAJ BØGELUND, som bla.a. spiller med LUKAS GRAHAM, foruden dirigerer DR BIGBAND og er med på alt, der rør sig i Dansk musikliv, Nikolaj er Danmarks bedste TROMBONIST.

KAPELMESTEREN og KLARINETTISTEN NIELS ABILD er fra AABENRAA, hvor han startede KANSAS CITY STOMPERS i 1951, KCS fejrede 70 års jubilæum i 2021, og er i dag EUROPAS ældste Jazz orkester, der stadig har en af de originale musikere med.

KCS er det orkester i Danmark, der har udgivet flest plader, 45 albums er det blevet til og det viser at der stadig er et stort publikum til orkesteret, der har op til 100 job om året, PS KCS er det eneste orkester i Skandinavien der har spillet med LUIS ARMSTRONG.

TILBAGE Søndag den 30. oktober 2022 - kl. 11.30
Billetsalg: Sønderjyllandshallens Portal
 Sønderjyllandshallens Portal  Bestil bord til buffet