Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

Det bobler og syder hos Jomfru Fanny Bigband


Det bobler og syder hos Jomfru Fanny Bigband
Jomfru Fanny Bigband indbyder til en super forårskoncert der står i Michael Bublé´s tegn.

Den canadiske sanger Michael Bublé er en af nutidens absolut mest kendte croonere inden for den gode swingmusik. Han er en sand mester i at fortolke ikke kun sine egne numre, men også gode gamle kendte evergreens med Frank Sinatra og Dean Martin.

Jomfru Fanny Bigband har allieret sig med Michael Korup, som ikke alene er et stort musikalsk talent, men også har en fantastisk stemme.Michael Korup har været på den sønderjyske musikscene i mange år nu, og blev også kendt ud over det sønderjyske, da han fik Kandis-musikeren Johnny Hansen som mentor: Michael udgav i den forbindelse flere stykker musik, som også nåede helt frem til dansktoppen.

Michael Korup har tidligere stået som solist foran Jomfru Fanny Bigband, og nu kan han igen nydes med nogle af Bublé´s allerstørste hits.

Inciterende rytmer i nummeret Sway eller det gode humør, som unægtelig trænger sig på i It´s A Beautyfull Day, for at nævne nogle.


Entreen er kr. 100,- og det er gratis for studerende. Som noget helt specielt denne gang kan elever på musikskolen tage deres forældre med til halv pris.

Du kan købe billetterne ved døren umiddelbart før koncerten.

TILBAGE Mandag den 23. maj 2022 - kl. 20.00
Billetsalg: Entrè ved indgangen
   Bestil bord til buffet