Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

Hvis jeg bliver voksen
sART Danseteater co production med Baggårdsteatret

For nogle var 20’erne liderlige, 30’erne ambitiøse og 40’erne, 50’erne og 60’erne ansvarlige.

Hvorfor er vores syn på voksne ofte, at de er så gabende kedelige? Åd ungdommen simpelthen alle glæderne og efterlod tømmermændene og ansvaret til de voksne?

Hvis jeg bliver VOKSEN er anden selvstændige forestilling i sART Danseteaters roste trilogi om alderdom, voksenliv og barndom.

Hvis jeg bliver VOKSEN er en forestilling til dig, der er på vej ind i det, dig, der allerede er der og dig, der har været der – eller aldrig kommer dertil.

Hvis jeg bliver VOKSEN er en Co-produktion mellem sART Danseteater og BaggårdTeatret

Forestillingen er støttet af Statens Kunstfond, William Demant Fonden, Dansk Skuespillerforbunds Produktionsstøttemidler, Fonden for Fynske Bank og Augustinus Fonden

VARIGHED
70 minutter uden pause

MEDVIRKENDE OG MEDSKABENDE
Amalie Drud Abildgaard, Camilla Stage, Jan Vesala og Kasper Buus

ISCENESÆTTER / KOREOGRAF
Sofie Christiansen

SCENOGRAF
Julie Forchhammer

DRAMATURG
Trine Wisbech

LYSDESIGNER
Jens Hansen

LYDDESIGNER
Kim Malmose

REKVISSITØR
Sabine Mortensen

INSTRUKTØRASSISTENT
Astrid Gade

FOTO
Jongsma

PRODUCENT
Anneline Köhler Juul

ANMELDELSER OG PUBLIKUM
”En forestilling, der på flere måder sammenfatter det særlige og sjældne, som er sART danseteaters særkende. Cph. Culture

Hylende morsomt…Jeg sad flere gange under forestillingen og enten modtog albueskub i siden fra min kæreste eller selv nøkkede indforstået til ham. Forestillingen Hvis jeg bliver VOKSEN skabte dermed ikke kun rammerne for en underholdende aften, men måske endda en ny tilhænger af genren danseteater.” Den 4. Væg

”I aften har jeg været i teatret og fået en af de HELT store og sjældne oplevelser – altså, en af dem hvor man sidder og flæber i mørket, sådan stille og gennemgående. Ser sig selv på en ny måde, så oprivende og livsbekræftende”

”Op med hænderne for HVIS JEG BLIVER VOKSEN! Underfundigt, altid underholdende og sanseligt krydsover-teater fra SART Danseteater og BaggårdTeatret som jeg nød i selskab med min 15-årige. Se det! 🙌”

”Tusind tak for en vidunderligt nærværende, poetisk og humoristisk forestilling. Det er en perle af en forestilling, der giver stof til mange vigtige samtaler.”

”Det var helt vidunderligt og forunderligt. Elskede dansen. Og genkendeligheden. Og den sitrende nerve i det sårbare. Og det sjove. Og alt det andet”❤️❤️❤️❤️❤️

PRIS
185,- kr. excl. gebyr
Unummerede pladser

Billetsalg starter 28.04.2022

TILBAGE Torsdag den 13. april 2023 - kl. 19.30
Billetsalg: Sønderjyllandshallens Portal
 Sønderjyllandshallens Portal  Bestil bord til buffet