Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

Halløj på julemarkedet
Louise Schouw

Skibsnissen, Landnissen og Bynissen mødes tilfældigt på et julemarked. Skibsnissen og Landnissen har aldrig mødt andre slags nisser – så overraskelsen er stor, når de møder Bynissen, som selv er ved at falde om af grin over de to andre. De kommer med hver deres baggrunde og kulturer – og derfor opfører de sig total forskelligt.

På markedet møder de bl.a. den tunghør Ebba i sin æbleskivebod, Glögg-Georg, der har smagt lidt for meget på varerne selv – og den ordblinde grønthandler Kål-Karsten.

Mødet mellem nisserne og deres møde med Ebba og Georg og Karsten gør, at de opdager, hvor forskelligt de griber tingene an, og hvor forskellige de er – selv om de jo er ens. Trods uenigheder bliver de enige om, at de til syvende og sidst jo alle er tre bare er nisser med røde nissehuer. Man kan godt være bedste venner, selv om man ikke er ens.

Halløj på julemarkedet er en juleforestilling om forskellighed og om at være god nok som man er. En sød musikalsk juleforestilling med masser af humor for hele familien fra 3-99 år med iørehængende sange komponeret af Lars Fjeldmose.

VARIGHED
45 minutter

MEDVIRKENDE
Susanne Breuning, Bente Eskesen og Marianne Bøgelund

INSTRUKTØR
Louise Schouw

KOMPONIST
Lars Fjeldmose

PRIS
75,- kr. excl. gebyr
Unummerede pladser

Billetsalg starter 28.04.2022

TILBAGE Mandag den 12. december 2022 - kl. 17.00
Billetsalg: Sønderjyllandshallens Portal
 Sønderjyllandshallens Portal  Bestil bord til buffet