Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

Rasmus Tantholdt
Med åbne øjne

Foredrag med Rasmus Tantholdt - Med åbne øjne

Kom og oplev Rasmus Tantholdts inspirerende foredrag, når han besøger Aabenraa d. 15 marts 2023 kl. 19.00 – 21.00 hos Sønderjyllandshallen.

Rasmus Tantholdt har siden 2003 været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- og katastrofeområder, og har bl.a. dækket krigene i Irak, Afghanistan, Syrien og det arabiske forår. Selv føler Rasmus, at han har oplevet, hvad andre oplever på tre-fire liv.

Foredraget med Rasmus er både inspirerende og oplysende, og han fortæller om livet som korrespondent, hvor han tit står overfor dilemmaer og pressede situationer. Rasmus formidler foredraget på en nærværende, imødekommende og empatisk måde, som skaber en hyggelig og uformel stemning til trods for de barske emner, der bliver taget op.

Om Rasmus Tantholdt:
Rasmus blev uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i juni 2000. Han begyndte på TV2 Nyhedernes indlandsredaktion i juni 2000 og på udlandsredaktionen fra 2003. Rasmus har modtaget adskillige priser for sit journalistiske arbejde og talent; han fik tildelt et German Marshall Fellowship i 2006, vandt Steen Bådsgaard Prisen i 2009, og i 2012 og 2014 vandt han TV-prisen for årets bedste nyhedsindslag, der uddeles af mediebranchen.

Ses vi?

Bemærk:
Begrænset antal billetter. Billetterne er unummererede siddepladser. Kom i god tid - dørene åbner kl. 18.15

TILBAGE Onsdag den 15. marts 2023 - kl. 19.00
Billetsalg: Sønderjyllandshallens Portal
 Sønderjyllandshallens Portal  Bestil bord til buffet