Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

Årets Julekoncert 2022
Stig Rossen

Endelig, endelig, endelig må vi mødes og synge sammen igen! Det har vi i den grad set frem til, for fællessang er en af julens smukkeste traditioner. Det magiske moment, hvor hele salen rejser sig og synger julen ind med Dejlig er jorden, har vi været nødt til at undvære i to år, og mange af de faste koncertsteder, som Årets Julekoncert har gæstet i årevis, har sågar helt måttet undvære koncerten pga. corona.

Men det ser ud til, at vi endelig kan genoptage alle de smukke traditioner.

For 28. år i træk bringer Stig Rossen og hans trofaste hold af musikere, kor og gæstesolist julestemningen ud i hele landet. Der er så mange traditioner forbundet med Årets Julekoncert, og Stig er qua de mange års erfaring samt hans åbenlyse kærlighed til julen og dens budskab garant for julestemningen.

Årets gæstesolist er en ung sangerinde, som faktisk var med på juleturnéen så sent som i 2018. Dengang var hun en ganske ukendt artist, men der er sket en del på de fire år, der er gået. Hun har nemlig i løbet af den tid slået sit navn godt og grundigt fast på den danske musikscene. Ikke mindst gjorde hun sig for nyligt bemærket med sin fantastiske præstation i musicalen The Bodyguard, hvor hun blev rost til skyerne af såvel publikum som anmeldere. Så glæd jer til et gensyn, og ikke mindst et genhør, med en af Danmarks mest lovende unge performere, Andrea Lykke Oehlenschlæger. Årets Julekoncert afvikles i år fra 27. november til 20. december med 25 koncerter fordelt over hele landet.
Hele turné-planen kan ses på StigRossen.dk

Stig, Andrea og hele juleholdet glæder sig til at synge julen ind sammen med jer. Vi ses derude!

Mulighed for lækker buffet kr. 275,00

TILBAGE Tirsdag den 20. december 2022 - kl. 20.00
Billetsalg: Sønderjyllandshallens Portal
 Sønderjyllandshallens Portal  Bestil bord til buffet