Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

Årets Julekoncert 2022
Stig Rossen

Stig Rossens juleturné er indbegrebet af traditioner, hygge og nærvær – kvaliteter, vi har ekstra meget brug for efter et år, hvor intet har været helt, som det plejer.

For mange er den årlige julekoncert et elsket element i juletraditionerne, hvor familie og venner samles fra nær og fjern. Flere har været med helt fra begyndelsen, og alle er de enige om, at julestemningen først for alvor indfinder sig, når de har været til den årlige julekoncert.

I år er det 28. gang julekaravanen bringer den helt særlige julestemning rundt til hele landet. Som altid er Stig Rossen i følge med sine fire fantastiske korsangere og de seks både veloplagte og velspillende musikere under kapelmester Thomas Jaques kyndige ledelse.

Årets gæstesolist (oplyses senere) vil sammen med hele det store julehold nå ud i alle salens hjørner, når julestemningen breder sig fra den hyggelige scene med smukt pyntede juletræer, tændte lanterner, den knitrende pejs og lænestolen, hvorfra Stig læser årets julehistorie højt.

Sneen daler foran vinduerne på bagtæppets storskærme, imens nogle af de bedste sange fra både det danske og det internationale julerepertoire vækkes til live. Det er velkendte sange, vi ikke vil undvære, såvel som musikalske perler, vi måske havde glemt, at vi elskede.

Årets Julekoncert 2022 er som sagt den 28. i rækken af Stigs landsdækkende juleturnéer; et traditionsrigt fællesskab og indbegrebet af nærvær, hygge og musikalitet.

Glæd jer!

Mulighed for lækker buffet kr. 275,00

TILBAGE Tirsdag den 20. december 2022 - kl. 20.00
Billetsalg: Sønderjyllandshallens Portal
 Sønderjyllandshallens Portal  Bestil bord til buffet