Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

PLUS1
Rikke Thomsen

PLUS1 handler om at invitere, glæde sig, opleve og hygge sig sammen.
PLUS1 er eftermiddagskoncerter en gang om måneden i dit lokale kulturhus.
PLUS1 koncerterne giver fællesskab, nærvær, smil, grin og gode stunder.
Én billet giver adgang for to personer til koncerten. Derfor navnet PLUS1.

Rikke Thomsen
I april 2019 bragede Rikke Thomsen gennem lydmuren på sin egen stille facon. Alene med sin guitar, sang hun om ikke at høre til, om udlængsel og om hjemve... på klingende sønderjysk. Singlen Åltins Koldt i København, gik viralt på samtlige danske me dier, stærkt efterfulgt af EP’en Omve’n Hjemve -6 sange, der ramte Sønderjylland direkte i hjertekulen og hurtigt spredte sig ud i årerne til det ganske danske land.
Rikkes fortællinger omhandler det nære, det kære og den tunge kuffert, hun har taget med sig, fra sin lille flække i Sønderjylland. Sangene er skrevet med kærlighed, skrøbe lighed og som en stille opsang og cadeau til dem og det, hun kommer fra. Guitarspillet er stærkt og gennemtænkt og indkapsler sangene på særlig fornem vis i et, på een og samme gang, nutidigt og traditionelt singer/songwriter univers.
Efter udgivelsen af Omve’n Hjemve, modtog den 28-årige Rikke Thomsen Modersmål Pri sen 2019 for sin indsats for den sønderjyske dialekt - tilmed som den yngste modtager nogensinde.
Nu drager hun ud på sin tour med hånden fuld af nye sange, såvel som sangene fra Om ve’n Hjemve, svøbt i sjove, skæve og underspillede anekdoter fra livet på og af landevejen.
Koncertstart kl. 13.00
Siddepladser

TILBAGE Mandag den 14. marts 2022 - kl. 13.00
Billetsalg: Sønderjyllandshallens Portal
 Sønderjyllandshallens Portal  Bestil bord til buffet