Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

TOUR DE CHAMBRE
Det Kongelige Teater

Efter romanen Tour de chambre af Tine Høeg

Bliv forført af Tine Høegs tankevækkende og morsomme fortælling om venskab, forelskelse og begær.

Asta er forfatter. Hun skriver på sin anden roman, men hun kan ikke få hul på den. Igennem skriften og erindringen, føres vi frem og tilbage mellem Astas spæde ungdom fuld af tvivl og hendes tredje ungdom i 30erne, hvor hun alene og kejtet forsøger at finde sig til rette i en verden af voksne. Asta står stille, imens uret tikker, og tiden bliver ved med at gå.

Da Asta får en invitation til en mindehøjtidelighed, vælter minderne om hendes gamle kollegie frem, om dengang Asta var hemmeligt forelsket i sin bedste veninde Mais kæreste, August. Asta starter forfra på sin roman. Alene med sin tekst skriver Asta sig tilbage ind i de pirrende varme og forbudte følelser, skammen over at bedrage Mai og sorgen over Augusts pludselige død. Det hele begynder at komme tæt på igen. Venskabet med Mai, der både har barn og forliste kærlighedsforhold i bagagen, er Astas eneste anker i virkeligheden. Nu ligger Astas færdige, altudleverende selvportræt som en bombe under deres venskab.

Husinstruktør Sigrid Strøm Reibo sætter Tine Høegs humoristiske og poetisk legende ord på scenen sammen med et stærkt hold skuespillere.

MEDVIRKENDE: Anna Bruus Christensen, Fanny Louise Bernth, Mathias Rahbæk Skov, Mikkel Becker Hilgart, Karen-Lise Mynster og Øyunn (i alt 6 medvirkende)

ISCENESÆTTELSE:
Sigrid Strøm Reibo

SCENOGRAFI OG KOSTUMEDESIGN:
Astrid Lynge Ottosen

DRAMATISERING:
Tine Høeg

Se trailer

VARIGHED
1 time og 40 minutter uden pause

PRIS
245 kr. excl. gebyr
Unummerede pladser

TILBAGE Onsdag den 24. november 2021 - kl. 19.30
Billetsalg: TeaterSyd Portalen
 TeaterSyd Portalen  Bestil bord til buffet