Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

SMÅT BRÆNDBART
Krogsgaard Productions

To hudløst ærlige og hylende morsomme livsrejser. To bedste venner har – meget pludseligt – rundet de 40. Og det er de tilsyneladende helt afklarede med, for karriererne kører, familierne er harmoniske, og alt er yderst velegnet til den perfekte statusopdatering. I Småt Brændbart gennemlever de begge livet fra start til midt. Fra de allerførste barndomsminder – til teenageårene, og frem til nu – midten – hvor alle drømmene er opfyldt, og hvor hver ny erobring virker som en sløv gentagelse. Forestillingen er fyldt med nyskrevne sange, der finder både komikken og alvoren frem i emner som dobbelt-moral, ytringsfrihed, religion, racisme, familieproblemer, veganisme, Ikea og farjokes!

MEDVIRKENDE:
Vicki Berlin, Rasmus Krogsgaard

PRODUCENT:
Krogsgaard Production

KOMPONIST:
Rasmus Krogsgaard

DRAMATIKER, FORFATTER:
Vicki Berlin & Rasmus Krogsgaard

VARIGHED
2 timer og 5 minutter

Vicki Berlin – Skuespiller

Født i 1977. Vicki blev uddannet skuespiller i 2000. På skærmen har hun bl.a. spillet roller i TV2-serierne "Carmen & Columbo", "Lærkevej" og "Store Stygge Ulf" og har på samme kanal medvirket i flere sæsoner af "Live fra Bremen" og "Rundt på Gulvet". På scenen har hun bl.a. spillet Frenchy i "Grease" i Tivolis koncertsal, Rita i "Lærenemme Rita", Vivi i "En tjener for to" på Betty Nansen Teatret og den onde klovn i musikforestillingen "Cirkus Psyshow". Hun har lagt stemme til et utal af tegnefilm bl.a. Disneys "Bolt" som Mittens, "Monsters University", "Rise of the Guardians" som tandfeen, "Grusomme mig" som Lucy Wilde, "Kung Fu Panda 3" som Mei Mei og mange, mange flere. Inden for revygenren har hun spillet med i Bornholmerrevyen fra 2008 til 2010, i Nykøbing F. Revyen 2011, 2012 og 2015, i Rottefælden 2013, Cirkusrevyen 2014, Holstebrorevyen 2015, Odense Sommerrevy 2016 til 2020, Komikby i Århus 2017 og Aalborg Vinterrevy fra 2012 til 2018. I 2011 blev hun kåret som Årets Revykunstner (Årets Dirch). Hun var desuden nomineret til Årets Kvindelige Revykunstner 2017 ved Charlies Revygalla.

Rasmus Krogsgaard - Skuespiller

Født i 1980. Entertainer, skuespiller, musiker, sanger, komponist og speaker. Rasmus Krogsgaard debuterede i 1998 i revyenturnéen Dit & Dat og var herefter ansat på Teatret Bag Kroen i fire sæsoner. Han har medvirket ca. 50 revyer bl.a. Sønderborg Sommerrevy, Nykøbing F. Revyen og Rottefælden. Siden 2002 har han turneret med sit eget Soloshow, med parodier og musikalsk, humoristisk underholdning. Rasmus blev kåret som Årets Revykunstner (Årets Dirch) i 2009, TV2 Charlie-prisen Årets Parodi 2014, Årets Revyforfatter 2016 og TV2’s Året Der Gak pris 2019.

På skærmen har han medvirket i filmene Kærlighed ved første hik, Spies og Glistrup og TV-serierne 2900 Happiness, Store Lars og Rita og har desuden medvirket i adskillige TV2 Charlie programmer både som vært, tilrettelægger og som parodist. Rasmus Krogsgaard har fra 2016 til 2018 været instruktør på Aalborg Vinterrevy og skal instruere Nykøbing Falster Revyen i 2021.

Ved siden af revykarrieren er det også blevet til en Preben Kaas cabaret, en Knud Pheiffer og turnéforestillingerne ”Tempo, Timing & Tjuhej”, ”Piraterne fra Penzance” og ”Elverhøj”.

PRIS
185 kr. excl. gebyr
Unummerede pladser

TILBAGE Onsdag den 15. september 2021 - kl. 19.30
Billetsalg: TeaterSyd Portalen
 TeaterSyd Portalen  Bestil bord til buffet