Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

SEBASTIAN BAND
50‐ÅRS JUBILÆUMSTURNÉ 2021

Sebastian Band er FLYTTET til 17.02.2022
Forestillingen er FLYTTET pga. Covid19 restriktionerne, billetkøbere vil blive kontaktet direkte fra arrangør og billetten.dk

SEBASTIAN BAND 50 ÅRS JUBILÆUMSTURNÉ UDSÆTTES TIL JAN/FEB/MAR 2022
Vi havde glædet os så meget til at komme ud her i foråret med vores bandkoncerter, men vi må desværre endnu en gang underlægge os vilkår som vi ikke selv er herre over.
Selvom vi i princippet kunne gennemføre koncerter fra d. 6. maj, så er der tvivl om hvor mange der må lukkes ind i salene.
Dette og en række logistiske problemer vedr. flytningen af koncerterne der skulle afholdes fra d. 14. april gør at vi på ny må kaste håndklædet, og vælger derfor at flytte hele turnéen med start d. 27. januar 2022.
Kæmpe tak til vore arrangører på spillestederne - personale og Kaika Music for en fantastisk indsats og tålmodighed med at flytte turnéen.
Vi håber på forståelse fra publikum. Købte billetter vil gælde til koncerten på den nye dato i 2022

Med venlig hilsen
Sebastian og band

Oplev en forrygende aften med Sebastian og nogle af vores mest legendariske musikere, når Sebastian Band i 2021 drager på 50-års jubilæumsturné!

Ikke meget er sikkert for tiden -og dog er det sikkert: tiderne skifter og tiden går. I 1971 udgav Sebastian sit første album -brød igennem på den danske musikscene og kan derfor i 2021 fejre 50-års jubilæum (album).

Det er derfor helt oplagt i jubilæumsåret -og på utallige opfordringer fra publikum at præsentere en ny turne med solisten og det store orkester.

Hele landet vil få besøg, og publikum kan se frem til høre Sebastian Band boltre sig i mange af de sidste 50 års største danske sange:
Når lyset bryder frem -Hvis du tror du er noget -Måske ku vi -Du er ikke alene -Romeo -Den lille malkeko -Stille før storm -Her er en sang -Dejlig indeni -Sommerfuglen -Lille hjertesang -Danser på vulkaner -Vårvise -Med dig hele vejen -Hodja fra Pjort -Fuld af nattens stjerner -Rose -Den sidste vals -80 ́ernes Boheme -Vindens glemte sange -Cirkusvognen -Nana-Og mange flere….

SEBASTIAN (vokal –guitar)
NILS HENRIKSEN (elguitar) har medvirket i alle Sebastians bands siden 1973
MICHAEL FRIIS (Bas og kapelmester) har medvirket siden 1979
KLAUS MENZER (trommer)medvirketsiden 1998
PERRY STENBÄCK (guitar og strengeinstrument mm kor) har medvirket siden 1999
MISEN GROTH (sang) har medvirket siden 2009
GRY HARRIT (sang) har medvirket siden 2009
ANNE SEIER (sang og percussion) medvirket siden 2018
PETER DENCKER (keyboards harmonika mm kor) medvirket siden 2018
- Udover et yderst kompetent hold vil lyd være ledet af HENRIK KJÆRGAARD

Arrangør: Aabenraa Live

TILBAGE Torsdag den 17. februar 2022 - kl. 20.00
Billetsalg: Sønderjyllandshallens Portal
 Sønderjyllandshallens Portal  Bestil bord til buffet