Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

Vocal Line
Both sides now

Et af verdens allerbedste a-cappella kor er fra Aarhus.
I foråret 2021 drager Vocal Line på en omfattende musikhusturné.

At Vocal Line har vundet Eurovision Choir i Gøteborg 2019 er blot toppen af isbjerget. Andre højdepunkter er samarbejdet med Bobby Mc Ferrin, koncerten med The Rolling Stones på Roskilde Festival og den TV-transmitterede koncert for foden af Kristus statuen i Rio De Janeiro.
I 30 år har koret, med korleder Jens Johansen i front og med nyskabende fortolkninger af musik fra verdensstjerner som Bjørk, Sting og Peter Gabriel, konstant hævet barren for kvaliteten af sit musikalske udtryk og gang på gang oversteget publikums forventninger.
Det gør de med et uhørt højt musikalsk niveau og unik kormusik, som har givet dem et enestående ry som frontløbere for en ny rytmisk kor-tradition, der har vundet genklang langt uden for landets grænser.

Det som Vocal Line vil præsentere for hele Danmark i foråret 2021, er kulminationen på årtiers arbejde; en omfattende musikhusturné som har fået titlen ”Both Sides Now”.

Koncertrækken i foråret 2021 er en spektakulær hyldest til livet og til det at være menneske. Gennem et udpluk af de bedste sange, som Vocal Line har haft på repertoiret gennem tiden, suppleret af korets nuværende og højaktuelle numre, belyses den kompleksitet og enkelhed som udgør livets grundsten, gennem musikkens sprog:
“Well something’s lost, but something’s gained in living everyday – I´ve looked at life from both sides now”. – Joni Mitchell

Som publikum vil man ikke bare opleve Vocal Line i topform, men også en gentænkning af korkoncerten, hvor formationer, overgange, lys og visuals smelter sammen i et særligt stemningsforstærkende udtryk.
Dette sker i samarbejde med koncertdesigner Astrid Vang-Pedersen og lysdesigner Mia Stærk, der i kombination med korets autentiske udstråling på en scene sikrer publikum en oplevelse udover det sædvanlige.

TILBAGE Fredag den 1. april 2022 - kl. 20.00
Billetsalg: Sønderjyllandshallens Portal
 Sønderjyllandshallens Portal  Bestil bord til buffet