Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

Stig Rossen
Årets julekoncert 2021

Stig Rossens juleturné er indbegrebet af traditioner, hygge og nærvær – kvaliteter, vi har ekstra meget brug for efter et år, hvor intet har været helt, som det plejer.

For mange er den årlige julekoncert et elsket element i juletraditionerne, hvor familie og venner samles fra nær og fjern. Flere har været med helt fra begyndelsen, og alle er de enige om, at julestemningen først for alvor indfinder sig, når de har været til den årlige julekoncert.

I år er det 27. gang julekaravanen bringer den helt særlige julestemning rundt til hele landet. Som altid er Stig Rossen i følge med sine fire fantastiske korsangere og de seks både veloplagte og velspillende musikere under kapelmester Thomas Jaques kyndige ledelse.

Ud over de mange kendte ansigter på scenen, er der traditionen tro også et enkelt, nyt ansigt på holdet. Gæstesolisten i år er Johanne Milland. Johanne er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole, Musicalakademiet i Fredericia 2019, og nogle har måske været så heldige at opleve hende i opsætninger som ”Spillemand på en tagryg”, ”Den skaldede frisør” eller ”Leonora Christina”, hvor hun og Stig for første gang optrådte sammen. I efterårets storslåede opsætning af den danske musicalsucces ”Atlantis”, hvor Stig spiller hærføreren Jabbadoor, giver Johanne liv og stemme til den kvindelige hovedrolle, prinsesse Adalena. Johanne spiller desuden hovedrollen i Anna Emma Haudals nye spillefilm ”Venuseffekten”, som har biografpremiere d. 25. december 2021. Ved dette års julekoncert kan I med andre ord se frem til at opleve en usædvanligt talentfuld gæstesolist, en eminent sangerinde, som også mestrer skuespillets kunst.

Sammen når hele det store julehold ud i alle salens hjørner, når julestemningen breder sig fra den hyggelige scene med smukt pyntede juletræer, tændte lanterner, den knitrende pejs og lænestolen, hvorfra Stig læser årets julehistorie højt.

Sneen daler foran vinduerne på bagtæppets storskærme, imens nogle af de bedste sange fra både det danske og det internationale julerepertoire vækkes til live. Det er velkendte sange, vi ikke vil undvære, såvel som musikalske perler, vi måske havde glemt, at vi elskede.

Årets Julekoncert 2021 er som sagt den 27. i rækken af Stigs landsdækkende juleturnéer; et traditionsrigt fællesskab og indbegrebet af nærvær, hygge og musikalitet. Glæd jer!

TILBAGE Tirsdag den 14. december 2021 - kl. 20.00
Billetsalg: Sønderjyllandshallens Portal
 Sønderjyllandshallens Portal  Bestil bord til buffet