Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

Mark le Fêvre
HELDIG – nyt One-man show!

Grundet Corona/Covid19 er showet flyttet til den 23.04.2022.
Alle billetkøbere har fået besked direkte.
Vi glæder os til at se jer på den nye dato.


Her er lige et par linjer fra Mark:
Af hjertet tak til jer tusindvis af mennesker, der allerede har købt billet til mit kommende show ”HELDIG”.
Showet er allerede rigtigt godt på vej, og jeg glæder mig meget til at optræde for jer.
Desværre har nedlukningen af landet dog betydet, at jeg ikke har kunnet optræde og finpudse showet, og jeg har derfor valgt at udskyde de shows, der er planlagt til efteråret 2021. Turnéen vil i stedet starte i januar 2022.
Lidt kedelige, men også nødvendige nyheder, som bunder i, at jeg er meget passioneret omkring mine optrædener. Jeg ville hade at gå på scenen med et show, der ikke er nået at blive ligeså godt, som jeg gerne vil have det skal være.
Jeg skylder mig selv og ikke mindst jer, der har valgt at bruge jeres aften og jeres penge på mig, at levere det bedst mulige show.
Jeg håber derfor, I forstår beslutningen og har lyst til at beholde jeres billetter.
Jeg glæder mig rigtigt meget til premieren og på forhånd tak for tålmodigheden.

De bedste hilsner
Mark le Fevre


Mark le Fêvre debuterede i 2019 med One-man showet BØVL. Showet solgte 20.000 billetter, og fik en seks-stjernet anmeldelse med ordene ”Veloplagt, veldrejet og skarpt”. Han blev nomineret som ”Årets Komiker” til Zulu Comedy Galla i 2019 – en fantastisk start på karrieren.
”Og mit kommende show bliver heller ikke så tosset endda” – siger Mark le Fêvre.

Med showet HELDIG er Mark på en mission, han selv omtaler som: ”At få grinet tilbage, når der til tider ikke er skide meget at grine af”. HELDIG kredser bl.a. om at få en chance til, at omfavne de bump livet giver en på vejen i stedet for altid at male fanden på væggen.

Idéen til det nye One-man show HELDIG tog faktisk sit udspring i BØVL, hvor han arbejdede med moralen: ”at det ikke kan betale sig at bekymre sig, da ens største frygt sjældent bliver til virkelighed”.

Det skulle vise sig, at netop den morale efterfølgende havde et tragikomisk udfald i komikerens eget liv. En uge efter showet havde haft premiere på tv, fik Mark beskeden fra sin læge om, at de troede han havde kræft. ”Mennesket i mig var bange, men komikeren i mig var dybt imponeret over timingen! To ting er stensikkert: 1: Jeg glæder mig til at komme ud med mit nye show. 2: Jeg tør fandeme ikke have en stor morale med” – siger en i øvrigt fit-for-fight Mark le Fêvre.

Faktaboks:
Mark le Fêvre er født og opvokset i Horsens og har en bachelor i engelsk og dramaturgi fra Aarhus Universitet.

Han begyndte at lave comedy i 2010 i Aarhus, hvor han brugte en stor del af sin tid på stand-up scenerne. I 2012 vandt han ”Danish Open i Stand-Up”.

I 2013 blev Mark vært på morgenprogrammet ”Vågn Op” på radiostationen The Voice.

I 2014-2016 får Marks sketches for alvor fart på de sociale medier. I 2016 blev han nomineret til 'Årets Talent' ved ZULU Comedy Galla og i 2017 vandt han prisen for 'Årets Webstar' ved ZULU Awards 2017.

Siden 2018 har han været medvært sammen med Lasse Rimmer på TV2’s seerhit ”Stormester” i hele tre sæsoner, og en fjerde sæson er på vej.

Mark le Fêvre debuterede med sit første One-man show BØVL i 2019.
Nomineret som ”Årets Komiker” for BØVL i 2019 til ZULU Comedy Galla.

TILBAGE Fredag den 29. oktober 2021 - kl. 19.00
Billetsalg: Sønderjyllandshallens Portal
 Sønderjyllandshallens Portal  Bestil bord til buffet