Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

Disco Tango
50 års grand prix historie

Showet er aflyst pga. Covid19 restriktioner, billetkøbere vil blive kontaktet direkte fra NEMbillet.dk

Kan du huske, da alle danskere samledes om fjernsynet EN bestemt aften om året - og der var landgangsbrød, rejecocktails og kulørte drinks i Bodum cocktailglassene? Eller da vi sad helt ude på kanten af stolene og hujede hver gang Brødrene Olsen fik ”douze point”? Så er Disco Tango showet for dig. Fem af de artister, der har haft fingrene dybt begravet i Dansk Melodi Grand Prix, tager dig med på en fantastisk rejse igennem de legendariske øjeblikke.

Dato 29.01.2021 kl. 20.00 - ca. 23.00. Musik & Teaterhuset, Sønderjyllandshallen i Aabenraa.

Pris Abonnent 395 kr. + 20 kr. gebyr. // Ikke-abonnent 425 kr. + 20 kr. gebyr.

Mulighed for tilkøb af 3-retters buffet til 225 kr. pr. person.

Bemærk Der er tale om nummererede siddepladser. Dørene åbner 30 min før. Har du tilkøbt spisning, serveres buffeten fra kl. 18.00.

Køb billetter her


Disco Tango

Med musik og gode historier bliver publikum ført gennem 50 års grand prix historie.

Og holdet kunne ikke være bedre sammensat – fælles for dem alle er at de er fuldstændig VILDE med Grand Prix og har været med til at skabe de minder som dukker op, når vi taler Dansk Melodi Grand Prix.

Anette Heick, Silas Holst, Lonnie Devantier, Bryan Rice og Gry sørger for den ultimative Grand Prix oplevelse og det hele bliver på ypperste vis bundet musikalsk sammen af selveste Henrik Krogsgaard og hans fantastiske orkester.

Alt i alt er der lagt op til en aften, hvor man både kan nyde den fantastiske musik og få gode historier med i købet. Hvad skete der med Lonnies store røde telefon fra Hallo Hallo…? Har Gry stadig den blågrønne kjole fra Kloden Drejer… ? og hvad med Anettes stewardesseuniform fra 2007 og Copenhagen Airport…?

Alle kan ligeledes synge med på de store internationale vindersange, som selvfølgelig ikke er glemt.

Få en forsmag på showet her.

TILBAGE Fredag den 29. januar 2021 - kl. 20.00
Billetsalg:
   Bestil bord til buffet