Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

TO HALVGAMLE MÆND
– det store liveshow inkl. ølsmagning

”LIVET ER SURT, SÅ HVORFOR ANSTRENGE SIG FOR AT VENDE MUNDVIGENE OPAD?"

De har prøvet tæt på alt, og der er intet, der kommer bag på dem – bortset fra en enkelt hæmoride i ny og næ. I en alfabetisk brokbattle skyder to halvgamle mænd med spredehagl. Få går ram forbi i denne opvisning af hånlig omtale af skattevæsen, inkompetente med- og modtrafikanter, sølvfarvede folk, som er gået kronisk i stå i køen og meget andet.

Stærkt inspireret af Bjarne Schilling og Gorm Vølvers bog ”Den store håndbog for halvgamle mænd” har Mei Oulund skrevet manuskriptet til forestillingen og instruerer også:
”Jeg faldt pladask for den befriende selvironi der gennemsyrer bogen. Jeg faldt for forfatternes fuldstændig uforfængelige fremstilling af den halvgamle mands mange urimelige brokkerier. Og det gav mig lyst til at dykke lidt dybere ned i fænomenet: Passer det at mænd bliver surere med alderen? Også mere sure end kvinderne? Hvis ja, findes der så nogen forklaringer? Jeg har kigget i undersøgelser af fysiologisk såvel som psykologisk art (ja! De findes!) og så har jeg talt med søde, kloge og reflekterede mænd jeg kender. Og de har givet mig en del at tænke over.”

Der er også noget om…
– dem, der sætter sig godt til rette i sofaen – for at blive der!
– dem, der halser stakåndet afsted på flugt fra alderdommen og fylder godt ud i den irgrønne lycra og dertilhørende cykelbuks.
– alt det der er at brokke sig over, og hvorfor der ikke er nogen grund til at holde sig tilbage.

Invitér dine (halvgamle) venner, ægtefælle, far, søn til en aften i de halvgamle mænds univers fyldt med brok og bøvl. I et forsøg på at trække mundvigene i opadgående retning byder vi på ølsmagning før/efter forestillingen. Tilføj gerne lidt mere info…
MEDVIRKENDE

De to halvgamle mænd er:
• Henrik Ipsen
• Simon Vagn Jensen

INSTRUKTØR OG DRAMATIKER

Mei Oulund

VARIGHED

70 min. uden pause

PRIS
155 kr. excl. gebyr
Unummerede pladser

TILBAGE Onsdag den 19. maj 2021 - kl. 19.30
Billetsalg: TeaterSyd Portalen
 TeaterSyd Portalen  Bestil bord til buffet