Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

Stig Rossen
– Årets Julekoncert 2020

Kære Koncertgæst
Koncerten er aflyst da vi følger de nye restriktioner og lukker ned kl. 16.00 i dag.
Der kommer i løbet af et par dage en mail fra billetten.dk hvordan I skal forholde jer med hensyn til billetter.

Billetsalget til Julekoncerten 2021 er sat i gang på www.sjhallen.dk

Kun at sige øv og desværre.
God Jul fra Musik & Teaterhuset - Sønderjyllandshallen


Efter 25-års jubilæet i 2019 glæder Stig Rossen og hans julehold sig til igen at turnere rundt i hele landet for at bringe musik, sang og julestemning til store og små. Som Stig siger, ”Vi har fået markeret vores 25-års jubilæum, og nu tager vi hul på de næste 25 år. Jeg glæder mig!”

For mange er Stig Rossens julekoncerter blevet en uundværlig del af deres juletradition. Unge som gamle elsker at mærke julestemningen komme snigende i løbet af de stemningsfyldte koncerter, hvor Stig som altid bliver bakket op af sit fantastiske seks-mands band under ledelse af kapelmester Thomas Jaque og det faste julekor bestående af fire blændende dygtige sangere.

Repertoiret byder som altid på en skøn blanding af julesange fra både indland og udland, og der er sange nok at vælge mellem. Stig har udgivet ikke mindre end fire cd’er med julesange, og Årets Julekoncert har i løbet af årene præsenteret adskillige nye danske juletekster samt helt nykomponerede sange.

Kulissen er traditionen tro den hyggelige julestue med træer, lys, gaver, den buldrende pejs og lænestolen, hvor Stig i løbet af koncerten sætter sig for at læse årets julehistorie.

Gæstesolisten

Årets gæstesolist er Katrine Nørgaard. Stig og Katrine har arbejdet sammen i flere store danske musicals, bl.a. Spamalot, Chess og Leonora Christina. De stod også på scenen sammen forrige sommer i Koldinghus Live. Katrine var understudy på rollen som Evita i Herning sidste år og har senest medvirket i Vild med Dans – The Musical på Østre Gasværk.

Turnéen kommer i perioden 22. november til 20. december rundt i hele Danmark, så der er alle chancer for at komme i julestemning – også i år.

Musikalitet, nærvær og traditioner i skøn forening. Glæd dig til Årets Julekoncert 2020!

TILBAGE Onsdag den 16. december 2020 - kl. 20.00
Billetsalg: Sønderjyllandshallens Portal
 Sønderjyllandshallens Portal  Bestil bord til buffet