Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

Jytte fra marketing er desværre gået for i dag


Folketeatret præsenterer Nørrebro Teaters forestilling

Jytte fra Marketing er desværre ga°et for i dag blev set af flere end 30.000 publikummer, da den første gang spillede pa° Nørrebro Teater. Nu tager Folketeatret i samarbejde med Nørrebro Teater det musikalske komedieshow om Jytte og adfærdsdesign pa° turne med et helt nyt hold af skuespillere. I turneversionen kan du opleve skuespillerne Rikke Buch Bendtsen, Troels Malling, Niels Skovgaard Andersen, Mathilde Lundberg og Albert Stein Ankerstjerne.

Forestillingen er baseret pa° Morten Mu¨nsters bestsellerbog af samme navn og er et poetisk og musikalsk komedieshow om det uperfekte menneske og sætter spot pa° det moderne arbejdsliv.

Vi spiser kage, selvom vi er pa° slankekur. Vi sta°r i kø til Black Friday, men betaler med glæde vores ubrugte fitnessabonnement. Vi er forandringsparate til fællesmøder, workshops, strategidage og PowerPoint-præsentationer, men glemmer alt om missioner og visioner, sa° snart det er hverdag igen.

Forestillingen tager fat i alle de udfordringer, der opsta°r, na°r det uperfekte menneske forventes at have den perfekte adfærd. Hvorfor er det sa° svært for os at følge gode argumenter, planer og sund fornuft? Hvorfor falder vi i gang pa° gang? Og hvad skal der til for at skabe forandring i den virkelige verden?

MEDVIRKENDE
Rikke Buch Bendtsen
Troels Malling
Niels Skovgaard Andersen
Mathilde Lundberg
Albert Stein Ankerstjerne

DRAMATISERING
Anastasia Nørlund

SCENOGRAFI
Julian Toldam Juhlin

LYDDESIGN OG MUSIK
Markus Artved

LYS- OG VIDEODESIGN
Jim Falk

KOREOGRAFI
Christel Stjernebjerg og Amalie Stitz

VARIGHED
2 timer inkl. pause

PRIS
195 kr. plus gebyr
Unummererede pladser

TILBAGE Torsdag den 2. maj 2024 - kl. 19.30
Billetsalg: TeaterSyd Portalen
 TeaterSyd Portalen  Bestil bord til buffet