Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

FRÆK
Lasse Madsen

Komikeren Lasse Madsen, der med rekordfart er blevet en fast bestanddel af den danske komikscene, er tilbage med et brag af et show! Med sit nye stand-up show "Fræk" leverer Lasse endnu mere af det, der er blevet hans signatur: lynhurtige observationer og knivskarpe jokes.

Som med hans udsolgte og anmelderroste one man show ”Forelsket” fra 2022, og hans medvirken i Comedy Ballroom, så byder ”Fræk” på en masse sjove hverdagsbetragtninger kombineret med en uhøjtidelig levering og højt tempo.

”Fræk” er et humoristisk show, der både er provokerende, friskt, flabet, modigt, dristigt og frem for alt: hylende morsomt. Publikum får hele paletten, fuld smadder på alle tangenter, gennemsyret af skarp satire og drenget charme.

Har du kun oplevet Lasse Madsen på hans succesfulde færd på de sociale medier, så skal du glæde dig til at se ham, der hvor han er allerbedst: på stand-up scenen!

Glæd dig til en fræk aften. På den sjove måde.

Tekst om Lasse Madsen:
Hva’ så, var det godt?
Ja, det var pisse sjovt.
Fedt, hvad handlede det om?
Øhh…

En ordveksling mange garanteret genkender, når de er kommet hjem til konen, kæresten eller kollegerne efter et forrygende stand-up show. Man kan ikke pin-pointe en specifik joke eller situation – det føles bare rart at have grint en hel aften.

Sådan er det også efter et show med Lasse Madsen. Han har hverken en politisk eller satirisk agenda. Han holder sig heller ikke stringent til et bestemt tema, han er nemlig mester i at gribe pludseligt opståede øjeblikke. Det kommer der ofte hylende morsomme situationer ud af.

Lasse Madsen er kendt for sin underfundige humor, drengede charme og evnen til at få selv de mest hverdagsagtige emner til at fremstå sjove og underholdende.

Det er svært ikke at trække på smilebåndet, når Lasse Madsen deler videoer på Instagram, hvor han gør kærligt grin med hverdagssituationer og stereotyper, som de fleste genkender sig selv i. Videoerne afslører ikke blot Lasse som et stort humoristisk talent, men også som en sand menneskekender.

Han er dog meget mere end virale videoer på nettet. Han er også en eminent sceneperformer med en helt særlig forbindelse til sit publikum. Og netop på scenen føler han sig allermest hjemme. Lasse Madsens første one man show, ’Forelsket’, fik hele fire hjerter i Politiken og spillede for fulde huse landet over.

TILBAGE Torsdag den 7. marts 2024 - kl. 19.00
Billetsalg: Sønderjyllandshallens Portal
 Sønderjyllandshallens Portal  Bestil bord til buffet