Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

SHOWTIME
Musik, komik, panik

Musik, komik, panik - Det er SHOWTIME!

Det slår gnister, når tidligere bakkesangerinde og en af landets mest elskede foredragsholdere Karen-Marie Lillelund teamer op med radiovært og pianist Søren Dahl.

Glæd dig til et musikalsk comedyshow, hvor modsætninger mødes; Ild og vand. Bybo og bonderøv. Stiletter og sutsko. Kan de mon samle storladne musicalhits, skarp satire, storytelling og endda riverdance i et og samme show?

Det bliver en vanvittig forestilling med masser af musik og godt humør i to dele, der giver dig svaret. Kom med backstage, hvor alle mulige og umulige ideer ser dagens lys… og en del ser bunden af skraldespanden. Og så kommer spørgsmålene om alt det praktiske:

Hvad mon der gemmer sig i køleskabet? Krøller roberne? Kan de to egoer enes om menuen? Virker røgmaskinerne? Og hvad med den digitale lyssætning? Alt kan ske, inden tæppet går op.

Og når det sker, og Dahl og Lillelund for alvor indtager de skrå brædder, bindes der på morsomste vis sløjfe på første dels anekdoter og vittige betragtninger samtidig med, at nye jokes, sketches og musikalske indslag ser dagens lys. Det bliver en akt, der spænder fra det helt elegante til det meget kiksede.

Så er man til en blanding af vanvittige indfald, storladende ballader og classic comedy fremme i skoene, så skal man spendere et par timer i selskab med Danmarks nye comedy-par: Dahl & Lillelund.

TO dele - ET hylemorsomt comedyshow af Vase & Fuglsang.

-

SHOWTIME er skrevet af mesterskriverne Vase og Fuglsang, der har arbejdet med teater og comedy i 25 år. De har blandt andet skrevet shows for kendte komikere som Andreas Bo, Jacob Haugaard og Finn Nørbygaard, men er formentlig mest kendt for deres arbejde på Cirkusrevyen, hvor står bag en stor del af Ulf Pilgaards bedste sketches.

Karen-Marie Lillelund er af landets absolut førende entertainere og foredragsholdere. Hendes livskloge, inspirerende og utroligt morsomme betragtninger om vores liv og omkring humor er ganske enkelt i særklasse, og selvironien fejler bestemt heller ikke noget. Med et CV, hvor der både står tidligere bakkesangerinde, musicalsanger, forfatter, podcaster og ikke mindst succesfuld foredragsholder, er hun en stensikker garanti for en underholdende aften.

Med sig på scenen har hun multikunstneren Søren Dahl, der blandt andet har arbejdet som musiker, komponist, standup-komiker og forfatter. Men han er nok mest kendt som stemmen bag de ikoniske radioprogrammer ‘Cafe Hack’ og ‘Dahl på Hack’. Søren Dahl har turneret med De nattergale, Jacob Haugaard og med flere solo-shows – alle vist på TV2.

TILBAGE Onsdag den 27. april 2022 - kl. 20.00
Billetsalg: Sønderjyllandshallens Portal
 Sønderjyllandshallens Portal  Bestil bord til buffet