Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

THE BOYBAND TOUR 26-01-2023
SILAS HOLST SATSER ALT PÅ NYT BOYBAND

SILAS HOLST SATSER ALT PÅ NYT BOYBAND OG KÆMPE DANMARKSTURNE

Silas Holst, Kim Ace Nielsen, Jeff Schjerlund, Joakim Tranberg og Teit Samsø er THE BOYBAND!

Scenekunstnerne der kan krediteres som prisvindende musicalstjerner, skuespillere, koreografer, dansere, sangere og tv personligheder, er gået sammen om at skabe en unik koncertoplevelse, med premiere december 2022.

Med rettighederne på plads til de 28 største boyband hits, drager Danmarks nye Boyband på en ambitiøs, storslået og spektakulær turné rundt i hele landet
-The Boyband Tour!

En musikalsk tidsrejse, hvor de fem toptunede artister sprænger rammerne i en euforisk, humoristisk og helt ny koncertoplevelse til hele Danmark.

I Want It That Way, Everybody, Dirty Pop, Show Me The Meaning. Musikalske perler vi alle har sunget med på, og ikke for sidste gang!
Silas Holst og co. garanterer årets fest, når sang, dans, skuespil, showmanship og humoristiske indslag smelter sammen i en koncertoplevelse, langt udover det sædvanlige.
Gør dig klar til at tabe kæben, til at blive blæst bagover, miste pusten og træne lattermusklerne.

I et stort sceneshow, drevet af tidernes største hits, hæsblæsende storskærmsproduktion og gæsteoptrædener, bliver publikum taget i hånden gennem et to timers pop univers, af fem mænd hvis selvtillid og selvironi er på sit absolut højeste.
Showet af produceres af Silas Holst, Kim Ace Nielsen, Jeff Schjerlund, Kasper Jørgensen, Mathias Bertelsen og Sune Verdier.

Med en VIP billet får du udover koncerten adgang til VIP området, hvor du får en eksklusiv oplevelse inden koncerten.
Du vil blive taget godt imod af Boybandet, som dukker op til personligt meet and greet.
Der bliver mulighed for at få taget billeder med medlemmerne, stille spørgsmål og sidst men ikke mindst, vil der afholdes en lille intim koncert.
Derudover følger der et eksklusivt boyband program med. VIP kl. 18.00

TILBAGE Torsdag den 26. januar 2023 - kl. 20.00
Billetsalg: Sønderjyllandshallens Portal
 Sønderjyllandshallens Portal  Bestil bord til buffet