Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

Else Iseling - frisk og lidt frækt
- foredrag med fokus på (næste)kærlighed

Som et bidrag til ”Et hjerte for alle” donerer Else Iseling et frisk og lidt frækt foredrag, hvor der er fokus på (næste)kærlighed.

Det bliver en aften, hvor der i et par timer sætters fokus på kærlighed og trivsel. Kærlighed og trivsel på flere områder, nemlig i parforholdet, sammen med familie og venner, på jobbet og især trivsel med dig selv.

Det handler om, at se, høre og værdsætte.
Det handler om at forebygge stress.
Det handler om hvor forskellige mænd og kvinder er – ikke kun under bæltestedet, men også over.
Det handler også om at turde tale åbent om ALT.
Det handler - ikke mindst - om at tage ansvar.

Med humor og alvor bliver disse emner berørt i foredraget.
Else arbejder ud fra overbevisningen: Alle mennesker har uanede potentialer liggende gemt i sig – grib dine muligheder. Det er bevidsthed og beslutning der skaber forandringer. Om du er 20 eller 70 år er uden betydning – det er ønsket om udvikling, der danner baggrund for det resultat du opnår. Foredraget er tilrettelagt så der er plads til at grine, men også plads til eftertanke – i en passende blanding.

Else er 65 år, hun bor i Rødekro og har mange års erfaring med stresshåndtering, trivsel, individuel psykoterapi, parterapi og sexologi og er forfatter til bøgerne: ”Fy for sex” og ”A/S – Kærester”.
Hun har en baggrund som sygeplejerske og jordemoder. Hun har været leder 22 år i sundhedsvæsenet. De sidste 5 år på sygehuset bemandede Else sexologisk ambulatorium på Sønderborg Sygehus, hvor hun havde klienter fra hele Region Syddanmark. Sin egen virksomhed startede hun deltids for 18 år siden, og fuld tid for 3½ år siden.

Tag din kæreste, mand, kone, ven, svigermor, mor, far, kollega, chef, datter, søn eller alle naboer med til en fornøjelig aften, hvor billetindtægten går ubeskåret til ”Et hjerte for alle”.

TILBAGE Onsdag den 30. september 2020 - kl. 19.00
Billetsalg: Sønderjyllandshallens Portal
 Sønderjyllandshallens Portal  Bestil bord til buffet