Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

Sangen forener – Musik verbindet
- AFLYST

Pga. regeringens nyeste COVID-19 Coronavirus-direktiv
har vi AFLYST denne forestilling
– forsøges gennemført senere
Læs info HER

Stort fælles arrangement med fællessang, indlæg mv. søndag den 22.marts 2020 kl.14- ca.16.30 i Sønderjyllandshallen, Aabenraa.

Arrangementet er en del af Genforeningsårets arrangementer og det er støttet af Aabenraa kommune. Arrangementet er finansieret af arrangørerne og Genforeningspuljen, dog skal der betales for kaffe og 2 slags kage. Derfor er prisen for at deltage er derfor 75 kr pr. person. Af hensyn til den praktiske afvikling vil vi meget gerne, at publikum betaler for deltagelsen forud. Dette kan ske ved dette link. Giv gerne en billet som gave til en ven!

Musikrådet vil gerne være med til at markere 2020 og har derfor samarbejdet med Musikvereinigung Nordschleswig om et stort sangarrangement i Sønderjyllandshallen med titlen "Sangen forener - Gesang verbindet". Sct. Jørgens Kirkes Pigekor medvirker også. Det er Karen Hanne Munk og Susanne Heigold, der motiverer og leder fællessangen og de musikalske indlæg. Vi vil gerne med eksempler fortælle om og forskelle og ligheder i sangtraditionen i Danmark og Tyskland.

Den bredere kulturelle sammenhæng vil tidl. chefredaktør Sigfried Matlok og Grænseforeningens generalsekretær Knud-Erik Therkelsen bidrage med.

Glæd jer til denne festlige eftermiddag.

Køb billetter her

TILBAGE Søndag den 22. marts 2020 - kl. 14.00
Billetsalg:
   Bestil bord til buffet