Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

Kryddersnapsemesse i foyeren


Igen i år er vi ramme om en messe med et væld af kryddersnapse, krydderurter, specielt fremstillede propper, et hav af sjove og flotte flasker, samt en snapsesmagning med lidt godt til ganen og fremstilling af egen gin.

Vi har allerede tilsagn fra Gerd Bargum, som kommer sammen med Leif Hansen og viser kunsten i at dreje i træ, som bl.a. spændende propper. - Karaffelland er leveringsdygtig i mange forskellige og spændende flasker til gode priser samt propper til bl.a. Holmegårds juleflasker. - Pottemageren fra det Kreative Hus i Aabenraa har bl.a. flotte karafler og forskellige og unikke snapse”glas” til salg.

Mange af Agerskov Brændevinslaug’s medlemmer vil også være tilstede med Alkymisten Ralf, som har flere borde med mange forskellige og spændende flasker med, hvorfra der kan købes smagsprøver. - Anne Margrethe viser sine flotte graverede flasker med unikke motiver frem, samtidig kreerer hun også spændende propper og giver gode råd om, hvordan man gør. - Bente og Ib kommer helt fra Fåborg og de har poser med forskellige urteblandinger til salg. - Flemming vil bl.a. igen i år stå for den guidede snapsesmagning. - Kirsten vil også i år være til stede med spændende flasker med bl.a. salg af smagsprøver af hendes produktion. - Leif kan gravere en unik flaske, efter eget ønske, mens man venter. - Mosekonen Christel står igen for salg af laugets mange forskellige krydderposer til fremstilling af egen kryddersnaps.

Der vil igen i år være flere kompetente kryddersnapsemagere, som kan spørges til råds og der vil være mulighed for at prøvesmage over 100 forskellige kryddersnapse.

TILBAGE Lørdag den 24. oktober 2020 - kl. 10.00 - 16.00
Billetsalg: Fri entrè
   Bestil bord til buffet