Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

City Singler
– Gammel vin på nye tasker

City Singler ændrer koncept, da Anne Louise Hassing ikke kan gennemføre liveshows

En rygskade har vist sig at være mere drilsk end først antaget, og Anne Louise Hassing når desværre ikke at blive klar til at lave liveshows. Hun må derfor trække sig fra scenen i det nye show med City Singler Gammel vin på nye tasker der har premiere 19. september 2019 i Glassalen. Hun medvirker dog fortsat som kreativ kapacitet og via sjove indslag på storskærme i selve showet.

“City Singler står sammen”, udtrykker Trine Gadeberg. Resten af gruppen samstemmer og forklarer, at de i stedet ændrer på konceptet, så Anne Louise Hassing fortsat kan være med. Showet fortsætter i samme stil med den grovkornede musikalske satire, som publikum kender og elsker. City Singler lover desuden gensyn med gamle klassikere, som er opdateret til at matche de 10 år der er gået siden de første gang optrådte sammen.

Gammel vin på nye tasker er City Singlers femte show og samtidig deres 10 års jubilæumsshow. I showet vil der være fuldt spark på sjove sketches, lækre sange, flotte og vilde kostumer samt skæve videoindslag på storskærme, der spiller op til det, der sker på scenen.

Gammel vin på nye tasker har premiere 19. september 2019 i Glassalen hvor de fire City Singler igen er klar til at tage publikum med på en rutsjetur gennem kvinders liv med alle deres skønne, kiksede, smukke og uperfekte aspekter fortalt med lige dele kærlighed og selvironi.

City Singler består af Trine Gadeberg, Kaya Brüel, Anne Sofie Espersen og Anne Louise Hassing.

TILBAGE Torsdag den 31. oktober 2019 - kl. 20.00
Billetsalg: Sønderjyllandshallens Portal
 Sønderjyllandshallens Portal  Bestil bord til buffet