Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

Night of the Dance
Irish Dance reloaded

Så er det igen lykkedes efter mange års fravær at få et forrygende danseshow til Aabenraa, dette sker i samarbejde med ASA Event GmbH fra Tyskland.

Sydamerikansk lidenskab parret med irsk temperament, ud af dette kommer der et højt energisk scene-fyrværkeri af dans.
Irish Dance reloaded er perfektion, lidenskab og ren energi.

Den irske stepdans er hoved bestanddelen af aftenens program. Publikum vil live kunne mærke hvordan rytmen fra de hurtige steptrin forplanter sig til hele salen, når et utal af fødder synkront rammer scenen.

Det er første gang man vil kunne opleve de bedste og kendteste dansescener, fra den irske stepdans kombineret med Akrobatik, udført af den sydamerikanske gruppe "Pura Vida" samlet i et show med, Riverdance, Celtic Tiger, Lord of the Dance, Feet of Flames eller Celtic Woman. Ren livskraft parret med akrobatik på højeste niveau.

Truppen tæller 20 af verdens bedste professionelle dansere, som alle er blevet belønnet og udmærket med utallige priser og anerkendelser, som tegn på deres perfektion ved deres optrædener.

Night of the Dance tager publikum med på en rejse gennem det mangfoldige spekter i dansehistorien. Fra lette og yndefulde bevægelser på tåspidserne, over til den kraftfulde stepdans med sine synkrone trin. Hele showet er som samlet element, bestående af koreografi, traditionel irsk stepdans og den progressive dans. Flotte og fantasifulde kostumer, lys- og lydeffekter er med til at gøre showet til en total oplevelse.

Musik fra bla. Riverdance, Celtic Tiger, Celtic Woman, Lord of the Dance, Gaelforce Dance, Feet of Flames, Lady Gaga.

TILBAGE Tirsdag den 13. februar 2018 - kl. 20.00
Billetsalg: Sønderjyllandshallens Portal
 Sønderjyllandshallens Portal  Bestil bord til buffet