Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

Christian Fuhlendorff
Går over i historien - del 1

Christian Fuhlendorff Går over i historien i nyt onemanshow i to dele

Igennem Christian Fuhlendorffs tidligere shows er vi kommet tæt på ham og hans familie på både godt og ondt, og i DR?s Mig og klassen fik man et indblik i hans noget aparte skoletid.

Denne gang er det ikke Christians historie, vi kommer tættere på, men intet mindre end hele verdenshistorien. Og der er så meget at fortælle, at showet kommer i to dele. Første del kan opleves i Musik & Teaterhuset - Sønderjyllandshallen i maj 2018, mens anden del rammer del rammer huset i september 2018.

Fuhlendorff har flere gange taget tilløb til at give verdenshistorien et vrid, og han har da også haft historiske nedslagspunkter i sine tidligere shows. Denne gang lader han familien blive hjemme og kaster sig i stedet over en kronologisk og meget morsom gennemgang af verdenshistorien, som vi aldrig har hørt den før.

Hvert show bliver en oplevelse i sig selv, men vil du have hele verdenshistorien, skal du sikre dig billet til begge forestillinger.

Køber du billetter til begge forestillinger samlet, får du i øvrig en rabat.


Christian Fuhlendorff
Går over i historien - del 1
Onsdag den 2. maj 2018 - kl. 19.00
Et show i to dele

I første del tager Christian os fra starten, mere præcist the big bang, hen til vores solsystem blev skabt, forbi livets begyndelse, menneskets oprindelse, hele vejen frem til grækerne, filosofferne og vestens fødsel.

Hvordan kan ingenting blive til alting? Og hvordan kan en svag abe gå fra at være i bunden af fødekæden, startende på alle fire, til at stå oprejst på to ben på toppen af hele lortet.

Vi skal igennem 13.8 milliarder år, så spænd jer fast, vi har travlt!

Går over i historien - del 2
Onsdag den 26. september 2018 - kl. 19.00

TILBAGE Onsdag den 2. maj 2018 - kl. 19.00
Billetsalg: Sønderjyllandshallens Portal
 Sønderjyllandshallens Portal  Bestil bord til buffet