Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

Trille & Tralle
En sjov musikalsk fortælling for hele familien

Trille & Tralle er to skovnisser, som bor I den gamle hule ved roden af det gamle egetræ.
De er 410 år tilsammen og kan lide at synge, danse og brygge nissemagi I nisselaboratoriet. Men de er heller ikke helt artige. De har nemlig drillet skovens dyr så meget, at rævemor nu har snuppet deres nissetøj. Og uden deres røde nissehuer er de jo ikke rigtige nisser.
Trille & Tralle skal nu bruge deres gode fantasi for at bevise de er rigtige nisser, og de beslutter sig for at skabe julestemning I skoven, så rævemor kan blive glad igen og de kan få deres nissetøj tilbage.
Men det viser sig at Trille & Tralle er nogle meget distræte drillenisser, der gerne vil overgå hinanden hele tiden. De bliver hurtigt mere optaget af at trylle grønt snevejr frem og danse flødeskumsdans – end den egentlige opgave: at lave julestemning.

Skovnisserne er samtidig meget interesseret I mennesker, og de begynder undervejs at overveje, om de bare skal glemme alt om det med at blive rigtige nisser igen.
Men mon ikke publikums ideer om hvad det dejlige ved jul er – og minderne om træet der bliver tændt og duften af brunkager – kan få de to drillenisser på andre tanker.

En sjov musikalsk fortælling for hele familien fra 4 år og opefter.

Medvirkende: Susanne Breuning og Bente Eskesen

Kr. 50 pr. Barn + 1 voksen

TILBAGE Mandag den 4. december 2017 - kl. 17.00
Billetsalg: TeaterSyd Portalen
 TeaterSyd Portalen  Bestil bord til buffet