Menu

Musik & Teaterhuset

Sønderjyllandshallen

MIT LIV SOM NIKOLAJ STOKHOLM
Stand-Up

- MIT LIV SOM - NIKOLAJ STOKHOLM- PREMIERE 14. SEPTEMBER 2017

Nikolaj Stokholm er klar med sit første one-man show ?Mit Liv som Nikolaj Stokholm?. Showet har premiere 14. september 2017 på Bremen Teater, København, og derefter er Nikolaj klar til at turnere hele landet rundt.

Nikolaj Stokholm er en af Danmarks fremadstormende komikere, der med sin medvirken i successerien ?Sjit Happens? på Tv2 Zulu, har placeret sig i landets comedy elite. Nikolaj har altid været kendt for at have en finurligt krøllet hjerne og hans verdenssyn gennem brillen er bare liiiidt sjovere end alle vores andres. Når dette bliver formet til jokes og leveret i hæsblæsende tempo ? som han også har for vane ? har publikum ikke en chance, men ligger helt og aldeles flade af grin.

Nikolajs energi og nærvær har altid nået langt ud over scenekanten. Også selvom han ikke siger noget. Fordi han stadig ? uden ord ? er komiker. Han står, går, falder, sidder og taler som en komiker. Men hvordan nåede han dertil?

I Nikolaj Stokholms første one-man show får publikum et unikt indblik i det liv, der hele tiden har været bestemt til at få andre til at grine. Det er på alle tænkelige måder en vanvittig sjov historie, som selvfølgelig kun kan fortælles af ham, der har været det hele igennem selv. Hør om den mærkværdige barndom, om nogle pinlige teenageår og om det spørgsmål, som rigtig mange har stillet Nikolaj: ?Hvordan blev du komiker??

Det kommer til at handle om et liv med mange grin. Om at være en 27-årig mand, som alle er vant til at skulle underholdes af. For hvordan er det at være spasmageren, der er nødt til at råbe ?Det er ikke for sjov!? for at blive taget seriøst? Hvordan er det at være brandet, figuren og ikke mindst komikeren Nikolaj Stokholm?

Du kender ham fra:
Sjit Happens på Tv2 Zulu, Comedy Fight Club, DR-ultra, Zulu Comedy Festivals Preview Show og så var han i år vært på Reumert-prisen.

TILBAGE Onsdag den 25. oktober 2017 - kl. 20.00
Billetsalg: Sønderjyllandshallens Portal
 Sønderjyllandshallens Portal  Bestil bord til buffet